«The Force Unleashed II»-demo i neste uke

Finn fram lyssablene.

6. oktober 2010 11:12

LucasArts har bekreftet at den forespeilede demoen til «Star Wars: The Force Unleashed II» havner på PlayStation Store og Xbox LIVE Marketplace i neste uke. 12. oktober er datoen å merke seg om du har en Xbox 360, mens PlayStation 3-eiere nok må vente til dagen etter ettersom PlayStation Store får sin ukentlige oppdatering først 13. oktober. Utvikleren har ikke sagt noe om en PC-demo.

Det du kan forvente å spille i demoen, er starten av oppfølgeren som byr på mengder av drama – både på det personlige plan og ikke minst når du iscenesetter en heidundrende flukt fra Darth Vader.

Vader har klonet sin en gang så lovende elev, Starkiller, og holder han i fangenskap på planeten Kamino. Han gjør det klart for deg at om du skal fokusere på å få på plass hukommelsen, og prøve å huske hva som skjedde sist gang vi fikk spille i rollen som Starkiller, så er du ubrukelig for universets største bad guy.

- Denne klonen forteller Vader at han har minner, at han forstår og kan huske en skogbrann. Han husker en gammel Jedi-general, og han hører en kvinnestemme når han prøver å sove. Vader svarer at dette er sideeffekter etter kloningen som vil forsvinne med tiden.

- Gjør de ikke det, kommer Starkiller til å bli en «gærning» – og dermed være ubrukelig for Vader, fortalte Cameron Suey fra LucasArts da PressFire møtte utviklerne i London i høst, og samtidig fikk prøve et parti av «The Force Unleashed II».

Etter at du har fått servert premissene fra din fengselscelle på Kamino, starter et adrenalinfylt segment av spillet som nok også er med i den nært forestående demoen. Her formelig flyr du ned fra fangetårnet med hodet først, dukker unna TIE Fighters og laserstråler. Dessuten får du litt senere også sjansen til å prøve noen av Jedi-kreftene fra forrige spill – i tillegg til å teste et par av de nye: Mind Tricks, for eksempel, der du kan drive stormtroopers til vanvidd bare ved hjelp av tankenes kraft og Force Fury som David Collins fra LucasArts forklarte oss nærmere hva er:

Force Fury legger til et helt nytt strategisk element til spillet. Det er mer enn ytterligere en superkraft, det er en kombinasjon av alle de eksisterende. Det strategiske elementet består blant annet av at du må bestemme deg for når du vil bruke Force Fury, for du må samle opp nok krefter før du kan bruke den, sa Collins.  

«Star Wars: The Force Unleashed II» lanseres 29. oktober til PC, PS3, Xbox 360, DS og Wii. Demoen blir tilgjengelig på PS3 (13. oktober) og Xbox 360 (12. oktober).


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3