Mer «PixelJunk Racers» i april

Q-Games har lagd mer innhold til bilbane-spillet. «PixelJunk Racers 2nd Lap» blir å finne på PSN neste måned.

18. mars 2010 13:55

Q-Games, som har gitt ut flere PixelJunk-spill på PlayStation 3 og PSP, røpet seg tidligere i vinter da de fikk ordnet aldersmerkingen i USA til «PixelJunk Racers 2nd Lap».

Dette viste seg ikke å være en ren oppfølger til bilbanespillet som kom i 2007, mer en saftig utvidelse som snart er ferdig.

I denne pakken, som kan handles på PSN i april, har utviklerne blant annet lagt til trophies-støtte og muligheten til å dele video på YouTube.

Les også: Vår anmeldelse av «PixelJunk Shooter».
Les også: Vår anmeldelse av «PixelJunk Monsters Deluxe» (PSP).

NYE PIXELJUNK-SPILL

I tillegg har vanskelighetsgraden blitt justert ned for å øke tilgjengeligheten, og en ny modus er lagt til spillet: Ghost Attack.

Her kan du lage et opptak av et av løpene, dele dette med venner og eventuelt laste opp på online resultatlister.

Dette gjør at du også kan kjøre mot venners beste løp – ta opp, og sende stafettpinnen tilbake om du vil.

Disse opplysningene og flere kommer frem i et videointervju som Giant Bomb har gjort med Q-Games’ Dylan Cuthbert. (Cirka seks minutter ut i videoen som er tatt opp under GDC).

Eier du allerede PixelJunk Racers vil pakken koste deg «veldig lite penger», sier Cuthbert, og antyder at den blir priset til en dollar eller to. Har du ikke kjøpt spillet fra PSN før, kan du handle spill og utvidelse/oppgradering i én stor pakke.

I tillegg til en annonsert oppfølger til deres hittil siste utgivelse, «PixelJunk Shooter», jobber Q-Games med et femte fullverdige spill i PixelJunk-serien. Cuthbert forteller Giant Bomb at man enda ikke har tenkt å prate offisielt om dette, men røper at de er godt i gang med utviklingen av spillet.


«PixelJunk Racers 2nd Lap»-utvidelsen slippes til PSN i april.

Se trailer fra «PixelJunk Racers»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3