Nå kommer «XCOM 2»

Dropper konsollene og nettbrett.

2. juni 2015 09:46

(PressFire.no): 2K og Fireaxis Games kunngjør nå et nytt spill i den populære revitaliseringen av strategiserien «XCOM».

Det nye spillet får tittelen «XCOM 2» og kommer etter at «XCOM: Enemy Unknown» (2012) ble svært godt mottatt av spillerne, og vant en rekke priser.

«XCOM: Enemy Unknown» ble utgitt til en rekke plattformer, inkludert konsoller, nettbrett og mobiler. Det nye spillet utvikles ifølge pressemeldingen kun til pc-er, men det inkluderer Mac, Linux og Windows.

Tapte krigen

Handlingen i det nye spillet tar spillerne med tyve år fram i tid hvor menneskene har tapt krigen mot utenomjordiske vesener.

– Den hemmelige paramilitære organisasjonen kalt XCOM er for det meste glemt, og må slå tilbake for å ta tilbake kontrollen over jorden og befri menneskeheten, heter det i pressemeldingen fra 2K Games.

Unik opplevelse for hver spiller

Nytt er også at nivåene kommer til å skapes av spillet, noe som betyr at opplevelsen blir unik for hver spiller. Det loves også et dypt modde-system.

Begge skal ifølge utvikleren ha vært ønsket av fansen.

– Tilbakemeldingene fra lidenskapelige spillere spilte en stor rolle i utviklingen av «XCOM 2», forteller regissøren hos Fireaxis Games i pressemeldingen.

«XCOM 2» til Windows planlegges for et slipp i november, mens det ikke nevnes når Mac- og Linux-versjonene kommer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3