Luksusbutikk og forening mot vasse drager i «Dragon Age: Inquisition»

Gratis oppdatering.

5. mai 2015 11:07

(PressFire.no): Det er ikke lenge siden et av fjorårets beste rollespill, «Dragon Age: Inquisition», fikk en nedlastbar utvidelsespakke i «Jaws of Hakkon».

Dragespill får nyheter

Men noe nytt innhold får alle samtidig. I dag slippes flerspillerutvidelsen «Dragonslayer», og den er helt gratis for alle som har spillet.

Utvidelsen legger til et helt nytt og ifølge utvikleren unikt kart, samtidig som den introduserer tre nye rollefigurer – Avvar Skywatcher er utstyrt med dødelig musikk (!), Isabela og selve dronninga av Easter Sea.

«Dragonslayer» betyr at du sammen med andre skal slåss mot kraftige såkalte High Dragons.

Shoppingsenteret for den som har midler

I tillegg til flerspillerutvidelsen, får spillet med en ny og etterlengtet luksusbutikk kalt «The Black Emporium».

Butikken, som styres av Xenon, tilbyr eksklusive våpen, oppskrifter, materialer og sjeldent utstyr. Alt kan kjøpes, men forvent høye priser. Spillenes svar på Champs-élysées eller Bogstadveien, der altså.

«The Black Emporium» introduserer også en magisk tilnærming til plastisk kirurgi – ved å bruke Mirror of Transformation kan du endre utseende ditt.

De som spilte de to foregående «Dragon Age»-spillene, får også tilgang på to alternative troner. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3