«Star Wars: Battlefront» kun til Xbox One, PS4 og pc

Mer informasjon neste måned.

23. mars 2015 12:42

(PressFire.no): Kort tid etter at det ble klart at Disney kjøpte LucasFilm, ble det også kjent at spillgiganten Electronic Arts skal ta seg av spillmatiseringer av «Star Wars»-universet.

Disney har lenge slitt med å tjene penger i spillbransjen og den nye modellen er å gi bort oppdraget til dem som har hatt mer suksess.

Electronic Arts har derfor flere «Star Wars»-spill i smia, og et av dem er det svært etterlengtede nye spillet i «Star Wars: Battlefront»-serien.

Avdukes neste måned

At spill kommer julen 2015 avslørte Electronic Arts allerede i oktober 2014, men nå bekreftes også plattformene spillet kommer ut til.

– «Star Wars: Battlefront» kommer julen 2015, på Xbox One, PlayStation 4 og pc, svarer EA en bruker på Twitter.

Dermed utelukkes altså forrige generasjons konsoller, som vanligvis har vært inkludert når DICE og Frostbite-motoren har vært i bruk.

Twitter-kontoen forteller også at spillet kommer til å bli avduket under «Star Wars»-konferansen som pågår i California mellom 16. og 19. april.

«Battlefield» goes «Battlefront»

Nå er det de svenske «Battlefield»-skaperne i DICE som står for produksjonen og det er den velkjent Frostbite-motoren som skal gjenskape «Star Wars»-universet.

Etter hva vi har fått se fra det nye spillet, vil turen gå tilbake til velkjente scener som både isødet på Hoth og langt mer frodige Endor. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3