«Trine 3» kunngjort

Kommer i år.

2. mars 2015 14:42

(PressFire.no): Finske Frozenbyte har satt sine spor i spillhistorien med de to vakre «Trine»-spillene, som ifølge selskapet skal ha solgt hele syv millioner eksemplarer.

I desember var de aktuelle med en spesialutgave av det første «Trine»-spillet til PS4, som også er planlagt for Wii U.

«Trine 2» finnes på så å si alt som går på strøm, inkludert enkelte Android-plattformer.

Tredje eventyr

Finnene ligger ikke på latsiden og kunngjør nå at de også har jobbet med det tredje spillet i serien, som får tittelen «Trine 3: The Artifact of Power».

Ikke bare kommer kunngjøringa overraskende, men de avslører samtidig at spillet kommer allerede i år. Ingen spesifikk dato varsles, men det blir pc-folket som får spillet først.

I utgangspunktet er ingen konsoller kunngjort, men på faktasiden til spillet står det «andre plattformer» - i tillegg til pc. Dessuten har de finske utviklerne som sagt tradisjon for å lansere på et bredt spekter av plattformer.

Nå også med ny akse

Nytt er det imidlertid at det neste spillet også utforsker dybdeaksen. Der de foregående spillene stort sett har foregått i horisontal og vertikal akse, går det nye også i dybden.

Flere elementer i traileren viser hvordan spillmekanikken denne gangen åpner for et dypere… spill.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3