I sommer inntar 10 000 «Minecraft»-fans London

3. februar 2015 14:27

(PressFire.no): Det blir et nytt Minecon, i London senere i år. Nå har Mojang bekreftet at billettene skal legges ut snart.

Og i juli åpnes dørene for denne fan-festen.

«»

Samler slekta

«Minecon 2015» skjer 4. og 5. juli i Excel London Exhibition and Conference Center. Kapasiteten er på 10 000 publikummere.

Mojang sier det blir anledning til å høre paneldebatter, være med på turneringer eller andre konkurranser – og en overraskelse dette svenske selskapet foreløpig holder tett om, ment å skje lørdagen.

Billettsalget starter i løpet av to ukers tid, oppgir Mojang.

Vegas og Disneyland

Det første Minecon ble arrangert i 2010, da kjent under navnet MinecraftCon og trommet sammen på spontant vis i Bellevue, Washington.

Det trenger ikke være noe fancy, kanskje bare en kafé eller lignende, foreslo «Minecraft»-skaperen «Notch».

Senere har både Las Vegas og Disneyland i Paris huset lignende årlige tilstelninger. I år er det altså den britiske hovedstaden sin tur.

Mojang fortsetter å eksistere, men ikke i sin gamle form. Microsoft kjøpte som kjent selskapet og «Minecraft» i fjor for 15,9 milliarder kroner.

Spillsjefen i Microsoft, Phil Spencer, forsikret den gangen at de ikke ville endre ved noe av det grunnleggende, men «vil lytte på tilbakemeldinger fra spillerne, og hva disse ønsker å se fremover.»

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3