I helga satte de ny verdensrekord for skytespill

1158 spillere samtidig.

26. januar 2015 15:19

(PressFire.no): For et par uker siden skrev vi om det nye verdensrekordforsøket 24. januar, hvor spillere sammen med Sony Online Entertainment skulle prøve å ta tilbake rekorden for antall samtidige spillere.

I helgen ble forsøket gjennomført, og med 1158 kan «Planetside 2» etter all sannsynlighet gå inn i Guinness Rekordbok som skytespillet med flest spillere samtidig, skriver pcgames.com.

Var spesialdesignet for å ta rekord

Den nye rekorden slår det svenskutviklede «Man vs Machine», som ble spesialutviklet for formålet om å sette ny rekord etter «Planetside». «Man vs Machine» satte ny rekord med 999 spillere.

«Planetside 2» er et massivt onlineskytespill som i utgangspunktet er gratis, men hvor spillerne betaler for innhold.

Prisbelønnet

Spillet ble opprinnelig sluppet for Windows i 2012 og høstet lovord hos anmeldere, hvor vår anmelder trillet terningkast seks og kalte det årets beste skytespill.

I disse dager blir PlayStation 4-versjonen av spillet testet i en lukket beta, men Sony Online Entertainment har ikke avslørt når vi kan forvente å spille den ferdige utgaven.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3