Åpner for ny testrunde med «Battlefield Hardline»

– Ta av deg jakka, og bli en stund.

15. januar 2015 12:35

(PressFire.no): Visceral Games og EA har helt siden utsettelsen av nye «Battlefield» forskuttert at det vil dukke opp en ny beta før lansering.

Foreløpig holder de tett rundt når denne skal åpnes, men de har nå gått ut med noen detaljer.

Betaen skal blant annet ikke ha en nivågrense eller sperrer for hvilke oppgraderinger du kan åpne. Det inviteres altså til et langvarig besøk med «Battlefield Hardline», om det frister – både til PlayStation 3 og 4, Xbox 360, Xbox One og pc.

Spillet skulle egentlig lanseres høsten 2014, men ble utsatt da utviklerne følte for å spørre EA-ledelsen om enda mer tid. Ikke et helt uproblematisk møte, ifølge produsent Ian Milham.

Men Visceral fikk til slutt viljen sin, og cirka et ekstra halvår. 

– 

Spill den til døde

– Det er bare en liten smak av hele spillet, men vi vil gjerne at du kommer inn, tar av deg jakka og blir en liten stund, uttaler Steve Papoutsis fra Visceral.

Fraværet av den tradisjonelle beta-fliken, der du etter en stund møter stengt dør og bare kan teste noen av våpnene, forklarer han enkelt og greit slik:

– For å være ærlig. Vi vil at du skal spille denne betaen til døde. Vi trenger deg. Denne testen vil bare gjøre spillet bedre.

Det blir mulig å spille to ulike områder (Dust Bowl og Downtown), med to variasjoner når det gjelder spillmodi: «Battlefield»-kjenningen Conquest – med politi og røver-kamper for 64 spillere – og nye Hotwire.

Begynte «Hardline»-praten etter «BF2»

«Hardline» markerer det første «Battlefield»-spillet svenskene i DICE setter bort. Bakgrunnen var konstruktive samtaler DICE-sjef Karl-Magnus Troedsson og Steve Papoutsis hadde for flere år siden.

– Idéen om politi og røvere har eksistert lenge. Dette var noe vi faktisk begynte å diskutere allerede etter «Battlefield 2» i 2005-2006. 

– Da vi traff Visceral-guttene og -jentene, sa vi: «la oss teste dette!», fortalte Troedsson til PressFire da vi traff ham på E3 i Los Angeles i fjor sommer.

«Battlefield Hardline» lanseres 19. mars. Den andre betatesten har foreløpig ikke fått bekreftet starttidspunkt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3