Varsler mer innhold til «Battlefield 4»

«Final Stand» er likevel ikke siste stopp.

10. desember 2014 11:13

(PressFire.no): De fleste trodde kanskje den seneste utvidelsen til «Battlefield 4» også skulle bli den siste.

DICE har som kjent hatt et travelt år etter slippet av skytespillet, og har andre prosjekter stående i kø.

«Final Stand», som den ferske pakka heter, blir imidlertid ikke finalen – selv om ordlyden på den offisielle nettsiden gir oss følelsen av nettopp dét.

«»

BF4-planer for 2015

Nå, med «Battlefield 4: Final Stand» lansert, håper og tror vi dere kommer til å nyte dette sammen med resten av spillet i lang tid. Det er imidlertid én ting vi ønsker å forsikre om: det kommer mer innhold til «Battlefield 4», heter det fra EA og DICE.

Vi kommer til å dele detaljene rundt hva dette dreier seg om, og når slippet er planlagt, snart. Vi forstår at dette kan føre til flere spørsmål enn svar rundt våre planer, men vær trygg på at vi skal fortelle om fremtiden til «Battlefield 4» når tiden er riktig.

Ransbølge

Tidlig neste år, i mars, kommer avleggeren «Battlefield Hardline». Her endres slagmarken i forhold til hva vi er vant til, og politi-mot-røver-kamper settes i fokus.

Det er ikke DICE som selv har hovedansvaret for «Hardline». «Dead Space»-gjengen i Visceral lager dette spillet.

Opprinnelig var planen å lansere «Hardline» denne senhøsten. Men Visceral valgte, etter tilbakemeldinger fra den første betatesten, å be EA-sjefene om mer tid.

«»

Gjensyn fra 1942?

Hva planene rundt «Battlefield 4» handler om, må vi altså vente litt for å få svar på.

Men DICE har selv kanskje lagt igjen et solid hint:

bloggen sin spør utviklerne nå hvilke klassiske «Battlefield»-kart – fra «Battlefield 1942», «Vietnam», «Battlefield 2» og «3», «2142» og begge «Bad Company»-spillene – folk kunne tenkt seg et gjensyn med.

Det er til nå sluppet fem utvidelser til «Battlefield 4». «Final Stand» rundet av i forrige måned. Den seneste pakka inneholder fire vinterkalde kart lagt til Russland – i tillegg til nye våpen, kjøretøy og ekstra utstyr. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3