Nå er det «Game of Thrones» sin tur

Advent i Westeros.

28. november 2014 09:54

(PressFire.no): Den første av seks «Game of Thrones»-episoder er nå ferdig, og kommer ut i neste uke.

Telltale Games har lagt seg opp mot HBO-serien på tettere vis enn noen av de andre spillene fra denne kanten, «The Walking Dead» for eksempel.

Skuespillerne Peter Dinklage og Lena Headey dukker eksempelvis opp i dette spillet, i rollene som Tyrion og Cersei Lannister.

Pc og Mac får først

Tidligere har Telltales varslet premiere med førsteepisoden i løpet av desember. Nå har de gått ut med konkret informasjon.

Som vanlig er det flere datoer involvert når det gjelder spill fra denne kanten:

2. desember: Pc og Mac (via Steam).
3. desember: Xbox One, Xbox 360 og PlayStation 4.
4. desember: iOS.
10. desember:
PlayStation 3.

Også Android skal få, men her er det foreløpig ikke spikret en dato. Første del av dette eventyrspillet skal imidlertid slippes i løpet av desember.

Zombie-drama ble døråpner

Telltales har virkelig brettet opp ermene det siste året. Trolig fikk de muligheten til å øke arbeidsstaben og sysselsette seg selv med flere serier parallelt gjennom den store suksessen med «The Walking Dead».

«The Wolf Among Us» kom først, i kjølvannet av første runde med det prisvinnende zombiedramaet.

Denne uka var det premiere på første av fem deler i «Tales from the Borderlands», og i starten av desember blir det altså premiere på eventyrspillspesialistenes tolkning av «Game of Thrones».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3