«Just Cause 3» endelig kunngjort

640 kvadratkilometer i Middelhavet til disposisjon.

11. november 2014 21:03

(PressFire.no): Etter at ryktene har gått i en lengre periode, kunngjør svenske Avalance Studios nå endelig «Just Cause 3».

Det er det amerikanske spillmagasinet Game Informer som har fått æren av å avduke det tredje spillet i den populære sandkasse-serien.

– 

Ti års evolusjon

– Dette er en kulminasjon av et tiår med evolusjon og innovasjon, heter det fra Avalance Studios-sjefen Christofer Sundberg i en pressemelding.

 I «Just Cause 3» har vi sendt Rico til en vakker øygruppe i Middelhavet.  

Det er fire år siden det forrige spillet i serien og svenskene har åpnet en ny og stor avdeling I New York. Vi vet også at studioet jobber med et nytt spill knyttet til «Mad Max»-filmen.

Store greier

Avalanche Studios har spesialisert seg innen sandkassespill hvor du står fritt til å løse oppdragene som du og fysikken i spillet måtte finne det best.

I pressemeldingen loves det nesten 650 kvadratkilometer med full frihet i tillegg til et stort arsenal av våpen, utstyr og kjøretøy.

«Just Cause 3» kommer til Xbox One, PlayStation 4 og pc i 2015.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3