«I am Bread» er en ekte kjærlighetshistorie

Med lakris eller syltetøy.

20. oktober 2014 09:45

(PressFire.no): Om du noen gang har lurt på hvordan livet skulle se ut om du var ei brødskive, er spillet for deg endelig på vei. 


Brødsvamp

Bossa Studios, utviklerne bak «Surgeon Simulator» den moderne versjonen av brettspillet «Operation»  har klekt ut et spill hvor du spiller en skive brød på leting etter det perfekte pålegget.

Spillet, som har fått navnet «I am Bread», blir en ekte kjærlighetshistorie, med andre ord.

Også her, som i Bossa Studios' forrige hit, er det virkelig finmotorikk som gjelder.

Her får du kontroll over hver side av brødskiva, og spillet utfordrer deg til å bevege deg fremover uten å ødelegge brødskivas integritet. Kontrollene er ustadige, og den stakkars brødskiva falmer rundt om kring i huset som tydeligvis ikke har blitt vasket på en stund. På veien plukker den opp støv, skitt og andre ekkelheter på sin ferd mot frokostbordet.

Spisbare poeng

Samtidig som du skal kravle deg frem på brødbein, får du poeng basert på hvor god skiva er. For å øke dette virker det som om man kan plukke med seg alt som ser godt ut. Syltetøy og lakris, det blir sikkert godt.

Prosenten på hvor spiselig måltidet blir, går samtidig ned om du ruller over bakterier av ymse slag. Naturligvis går det hele på tid også, så du virkelig får bite tunga i spilloppene.

Det har foreløpig ikke blitt satt lanseringsdato, eller gitt informasjon om hvilke plattformer «I am Bread» kommer til å støtte. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3