Slik ser «Hearthstone» ut i analog form

Ikke godkjent av Blizzard, selvfølgelig.

29. september 2014 11:46

(PressFire.no): Tidligere i år slapp «Warcraft»-skaperne et eget digitalt kortspill basert på nevnte spillserie kalt «Hearthstone».

Spillet som i utgangspunktet er gratis, men hvor du kan kjøpe nye kortpakker, har blitt svært populært og er allerede etablert som et eSport-spill hvor det konkurreres om store pengepremier.

Kinesisk brettspill

Spillgiganten bak har tidligere laget flere brettspill av den analoge typen, med tema fra sine egne digitale spillunivers.

Men et analogt «Hearthstone» har imidlertid ikke dukket opp – ennå.

Det er en anledning noen kinesere har benyttet seg av. I Kina selges nemlig nå et analogt brettspill basert på «Hearthstone».

Tro kopi, men...

Brettspillet er i utgangspunktet en tro kopi av sin digitale halvbror, ifølge Gamesinasia, som har testet spillet.

Nettsiden mener spillet er en imponerende gjenskaping, men påpeker at det tar mye lengre tid å spille det sammenlignet med den digitale versjonen.

Dette skyldes i stor grad at spillerne må ha kontroll på statuser, helse og mana selv. Disse elementene håndteres naturligvis av datamaskinen i originalen.

I tillegg påpekes det at en rekke kort har blitt endret med oppdateringer i det originale spillet, og at den analoge, uekte tvillingbroren ikke er et speil eller tilstrekkelig balansert.

Gamesinasia påpeker at dette kan være blant grunnene til at Blizzard selv ikke har laget et analogt brettspill av «Hearthstone».

Det hører også med til historien at Kina er landet med flest «Hearthstone»-spillere i verden.

Foto: Gamesinasia.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3