Slik vil spillerne at «World of Warcraft» skal hylle Robin Williams

Blizzard: – Vi jobber med saken.

14. august 2014 13:57

(PressFire.no): Tidligere denne uka kom den tragiske nyheten om at den Oscar-vinnende skuespilleren og komikeren, Robin Williams, var død.

Verden over har sørget over tapet av det som beskrives som en svært varm gledesspreder.

Han var også kjent for å være en spiller, og fant navnene til barna sine fra spill. Zelda er oppkalt etter prinsesse Zelda fra The Legend of Zelda-spillene og Cody er hentet fra «Final Fight».

Elsket «World of Warcraft»

Et annet spill han elsket, var det svært populære onlinerollespillet «World of Warcraft».

Nå ønsker spillerne i å minnes Robin Williams i «World of Warcraft», og har derfor startet en underskriftskampanje for å få ham som figur i spillet.

På grunn av hans tilstedeværelse i spillsamfunnet, spør vi som spillere av «World of Warcraft» pent om Blizzard kan lage en figur i spillet som minner skuespilleren og komikeren, heter det i underskriftskampanjen.

Vi jobber med saken

Blizzard har allerede hyllet Williams på mikrobloggenettstedet Twitter:

Takk. Du ga oss så mye glede i livene våre, og vi håper du satte pris på din tid i vår verden. Vi ser deg i spillet, skriver Blizzard.

Utvikler hos Blizzard, Chadd Nervigg, hadde fått med seg underskiftskampanjen og de rundt 11 000 underskriftene.

Ja, vi jobber med saken, skriver han på Twitter.

Det er usikkert hvordan Blizzard har tenkt til å hylle den avdøde skuespilleren og komikeren, men alt tyder i alle fall på at han vil bli foreviget i spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3