– Ja, «Half-Life 3» blir jobbet med

«Counter-Strike»-skaper bekrefter det «alle» tror.

23. mai 2014 14:50

(PressFire.no): Sagaen om «Half-Life 3» har de siste åra nesten blitt en internspøk blant de fleste med et forhold til spill.

Det er evigheter siden «Half-Life 2: Episode Two» ble sluppet (det skjedde i 2007), og man har ikke hørt noe offisielt om en fullverdig oppfølger siden den tid. Valve har, i det minste utad, vært mest opptatt av å pleie Steam-plattformen og utgi massive spillsuksesser som «Dota 2».

Nylig fikk vi kanskje det mest konkrete hintet på lenge om at spillet faktisk eksisterer, at noen i Valve sitter og jobber med det.

– Jeg har sett bilder

Det er Minh Le, skaperen av det legendariske skytespillet «Counter-Strike», som forteller dette under et intervju publisert på Twitch-nettverket.

Le har på et tidspunkt vært ansatt i Valve, og i løpet av den tiden skal han ha sett konkret innhold fra «Half-Life 3».

Minh Le forteller at han så konseptbilder og tegninger, ikke faktisk spillbarhet, og han mener dermed at spillet overhodet ikke er klart til å vises frem.

Han regner med at «alle» på mange måter er klare over at spillet blir jobbet med, og han tror ikke han overrasker noen med faktisk å bekrefte hva han har sett.

«»

– Left 4 Dead ser nydelig ut

«Half-Life 3» er ikke det eneste Le ville snakke om: Han har nemlig også sett på etterlengtede «Left 4 Dead 3» i løpet av sin tid hos Valve.

Og han har sett mye mer konkret av spillet, han har sett det kjøre, og det skal se glimrende ut. Noen flere detaljer enn det ville ikke Le ut med.

«Left 4 Dead 3» er heller ikke annonsert offisielt, det forrige spillet i serien kom i 2009, og det har også vært ganske så stille rundt serien siden. Det har imidlertid gjennom tidene dukket opp noen tegn på at spillet utvikles.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3