«Unreal Tournament» gjenoppstår etter syv år i dvale

«FIRST BLOOD!»

5. mai 2014 11:29

(PressFire.no): Det er syv år siden forrige spill i den smått legendariske skytefesten «Unreal Tournament» så dagens lys.

«Unreal Tournament 3» kom først til PlayStation 3 og pc, mens en Xbox 360-versjon kom et drøyt halvår seinere.

Har tigget om dette

Men nå ser det ut til at studioet er klare for en aldri så liten visitt til serien som har vært med å definere både studioet og navnet på spillmotoren de blant annet lever av.

 Det er sjefen for studioet, Mark Rein, som fristet spillere på mikrobloggenettstedet Twitter i helga.

– Vil dere vite hva som skjer med «Unreal Tournament» i fremtiden, spurte Rein.

I ettertid har flere ansatte i studioet også kvitra om et nytt spill i serien, i tillegg har de varslet at det vil skje noe på videostrømmetjenesten Twitch.tv på torsdag denne uka.

Trendsetteren

Det første «Unreal Tournament»-spillet kom i 1999 og var en slags oppfølger til historiebaserte «Unreal» (1998), men var i stedet et heseblesende skytespill i arenaform.

I ettertid har mange latt seg inspirere av serien og det har kommet oppfølgere både i 2002, 2004 og 2007. I tillegg har det kommet enkelte sidespill, som «Unreal Championship» og «Unreal II: The Awakening».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3