Se her, «Watch Dogs» klarer fortsatt å se helt nydelig ut

Pc-versjonen vist frem.

11. april 2014 11:10

(PressFire.no): Lovende «Watch Dogs» er straks lanseringsklart, og for ikke lenge siden oppsto det litt kontrovers angående grafikken.

Da spillet først ble annonsert i 2012 så det slående vakkert ut, men årets trailere viste et spill som fremsto merkbart mer ordinært. Det ble i etterkant bekreftet at disse nye trailerne ble hentet fra Playstation 4-versjonen av spillet.

Pc-spillerne med fullspekkede maskiner vil fremdeles kunne nyte «Watch Dogs» på sitt beste.

NB! Se den nye traileren nederst i saken.

Fortsatt saftig grafikk

Ubisoft la i går ut en video der de demonstrerer visse grafikkteknologier som pc-versjonen av sandkassespillet bruker, utviklet sammen med grafikkbrikkeprodusenten Nvidia.

De to konkrete teknologiene som spillet benytter seg av, kalles HBAO Plus og TXAA.

HBAO Plus betyr bedre skygger rundt visse objekter som belyses på en spesifikk måte. TXAA er en form for anti-aliasing som eliminerer flimring rundt elementer som gjerder, trær, gress eller ledninger.

Dette bør du ha

Hvor bra PC trenger man for å nyte spillet da? Ubisofts anbefalte spesifikasjoner er som følger:

DirectX11-grafikkort med minst 2 GB RAM (Nvidia GTX 560 eller AMD Radeon HD 7850 og høyere)

Åttekjerners CPU (Intel Core i7-3770 eller AMD FX-8350 og høyere)

8 GB RAM og 25 GB lagringsplass.

64 bits Windows Vista/7/8

Ubisoft har en ujevn historikk når det gjelder PC-porter av sine storspill, men «Watch Dogs» ser eksemplarisk ut så langt. Når det gjelder konsollutgavene, ser det ut til at spillet vil kjøre i full 1080p på Playstation 4, mens oppløsningen på Xbox One fortsatt er uavklart.

Spillet slippes 27. mai til to generasjoner Xbox og Playstation, og til pc.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3