Johnny Dep er klar for sci-fi-krig, og EA mobber en såret kjempe

Ble du lurt av disse spillspøkene?

1. april 2014 15:27

(PressFire.no): Også innen spillbransjen er det tradisjon for aprilsnarr.

Mange av spøkene til spillutviklere og andre aktører i bransjen har tendenser til å være veldig kreative.

Blizzard gjør det stort

Tradisjonen tro var det Blizzard som la inn kanskje mest innsats i sine aprilspøker. Den mest omfattende var kunngjøringen av spillet «Blizzard Outcasts: Vengeance of the Vanquished».

Det skal være et slåssespill som inneholder diverse sekundære og mindre betydelige figurer fra Blizzards titler.

Blizzard designet en fullverdig nettside for spillet, der de blant annet skriver at det vil være mulig å betale for matchmaking mot dårligere motstandere.

Spillet skal også få en egen kontroller med 32 knapper og kredittkortleser for enklere betaling for å vinne.

«»«»

Transformers + Titanfall

Det er ikke det eneste fra Blizzard – selskapet annonserte også at den kommende tilleggspakken til «StarCraft II» vil nå hete «Herald of the Stars», og den vil gi svar på alt man måtte lure på om Protoss-rasen.

Dessuten er det et viktig poeng at pakken får forkortelsen «HotS», noe Blizzard føler er blitt essensielt.

Blant andre ambisiøse aprilspøker finner vi også denne traileren for «Optimus Prime DLC» til «Titanfall», som vil legge til en spillbar versjon av «Transformers»-legenden til det robotfokuserte skytespillet.

«»

The Nightmare Before Killzone

«Killzone»-studioet Guerrilla Games forteller at de har slått seg sammen med filmskaperen Tim Burtun, og utvikler en animert film basert på hendelsene i «Killzone: Shadow Fall».

De anerkjente skuespillerne Johnny Dep og Helena Bonam Carter vil bidra til filmen (som heter «A Helghastly Adventure»).

Alle tre Hollywood-navnene er altså vridd ørlite grann på, for å unngå alvorlige misforståelser selv på en dag som dette.

Filmen får premiere i midten av desember, forteller de nederlandske spillskaperne videre.

Utstrakt Pokémon-jakt

Google pleier også å satse stort på spøkene sine, og 2014 er intet unntak. Selskapet forteller at man kan nå jakte på Pokémons  rett i deres kartapplikasjon.

Dette er et fullt fungerende spill som lar deg samle Pokémon-monstre på verdenskartene, og det kan spilles akkurat nå på mobilen din. Nederst i denne saken kan du se filmen Google slapp i dag.

NCSoft bekrefter i dag i en pressemelding at deres populære «Guild Wars 2» får en overhaling som gjør alle hodene i spillet 200% større. Fordi store hoder alltid er populært.


Det er mer å hente der ute – utviklerne bak DICEs grafikkmotor, Frostbite, koser seg på bekostning av Wii U i en rekke Twitter-meldinger.

De skriver blant annet at Frostbite nå kjører på Wii U siden den er den kraftigste plattformen, og at «Half Life 3» kommer eksklusivt til Wii U i sommer.

Frostbite er teknologien som danner ryggraden i en rekke EA-spill. Det har tidligere versert historier om at selskapet ikke vil støtte Wii U på grunn av konsollens begrensninger.

Facebook har kjøpt Valve

«Call of Duty»-utviklerne Infinity Ward har også brukt Twitter til å formidle nye navn på spillmoduser i «COD: Ghosts», og samtlige er inspirert av utdaterte internett-memer.

Den finske avdelingen av PlayStation spøker med en ny modell av PlayStation Vita, som fikser omtrent alle feilene til originalen.

Og det er selvsagt alltid noen som tuller med Valve – en variant av forsiden til Steam-butikken er lagt ut, der det offentliggjøres at Steam er blitt kjøpt av Facebook, komplett med masete like-logoer og tilbud om diverse irriterende spill.

Det hadde vært enda morsommere om denne spøken kom fra Valve selv, men det er dessverre ikke tilfellet.

Har du sett flere spillrelaterte 1. april-spøker? Rop ut i kommentarfeltet!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3