Test PlayStation 4 og Xbox One

Debuterer på spillmesse i Lillestrøm.

7. november 2013 07:28

(PressFire.no): Mellom 8. og 10. november vil spillinteresserte få muligheten til å være blant landets første til å teste de kommende konsollene fra Sony og Microsoft.

Da pågår nemlig Spillexpo for andre året på rad, og tidspunktet kunne nesten ikke passet bedre for en spillmesse. Det er bare noen uker igjen til Sony åpner salget av PlayStation 4.

Messen vil finne sted i Norges Varemesse i Lillestrøm.

Får teste nye konsoller

- Årets viktigste nyheter på Spillexpo er også blant spill- og kulturbransjens viktigste nyheter, nemlig lanseringen av PlayStation 4 og Xbox One. Spillexpo 2013 blir det første stedet det norske publikummet får anledning til å prøve begge maskinene, forteller arrangør Erling Løken Andersen til PressFire.

Han trekker frem spillene «Killzone: Shadow Fall», «Knack», «Driveclub», «Battlefield 4», «Gran Turismo 6» og «FIFA 14» som titler man kan få testet på messen.

Flere av utviklerne bak spillene vil også være til stede på messen for å presentere spillene sine. Flere spillskapere fra Electronic Arts kommer til messa for å blant annet snakke om «Dragon Age: Inquisition» og «Battlefield 4».

Norske utviklere på plass

Også norske utviklere vil får plass, både «Drømmefall Kapitler», «Among the Sleep», «Little Big Mansion», «Shiftlings», «Owlboy», «Shadow Puppeteer», «Trolls vs. Viknings» og «Size DOS Matter» får egne presentasjoner.

Andersen forteller at de har lært av nybegynnerfeilene i fjor, og at de har fokusert mye på å utvikle innholdet på messen:

- Derfor har vi blant annet ansatt Jon Cato Lorentzen som scene- og eventsjef. Jon Cato har komponert et allsidig og riktig sceneshow, hvor vi henter frem de beste norske og internasjonale spillutviklerne og lar de møte vårt publikum.

Satsningen på eSport øker også, i tillegg til muligheten for å prøve virtual reality-brillene Oculus Rift og Segway.

I fjor sier arrangøren at messa tiltrakk seg 10 000 besøkende. Andersen forventer at dette tallet øker til 15 000 i år.

Toppbilde: Spillexpo 2012 / Foto: PressFire.no.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3