Nå pusser de opp «Homeworld»-serien

Skal slippes på ny.

22. juli 2013 09:42

(PressFire.no): Da THQ gikk konkurs tidligere i år, var det Gearbox som snappet opp lisensen til rom-strategispillet «Homeworld» og dens oppfølger for den nette sum av 1 350 000 dollar.

Gearbox lovte da fansen at de klassiske strategispillene skulle gjenoppstå.

I løpet av spillmessa PAX Australia som pågår nå, avslørte Gearbox ifølge Polygon hvilke planer de har akkurat nå for strategiklassikerne. 

«Homeworld»-serien, som kom på begynnelsen av 2000-tallet, får en makeover, og rustes opp for høydefinisjon-visninger på de nye, ledende «digitale plattformene».

Akkurat hvor mye de kommer til å forandre på ble ikke avslørt, men Gearbox har tidligere kommentert at de vil preservere spillet og «holde det rent»:

- Brian Martel, Gearboxs software-sjef, har mye kjærlighet og respekt for Relics briljiante, morsomme og innovate spill, og var personlig drivkraften bak kjøpet, skrev selskapet i en pressemelding da kjøpet ble gjennomført.

- Brian har prioritert å preservere og presentere de originale og elskede spillene «Homeworld» og «Homeworld 2» med tanken om å gjøre de tilgjengelige på dagens ledende plattformer, skrev de og inviterte fansen til å komme med forslag via et forum viet til spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3