«Thief 4» annonsert

- Det er et utrolig ambisiøst og spennende prosjekt.

11. mai 2009 19:11

Etter både rykter, hinting og en annonse i spillmagasinet Edge som flagget annonsering i dag, var det like overraskende som ytterligere nyhetsartikler om svineinfluensaen at  «Thief 4» ble gjort offentlig i dag.

- Vi er tidlig i utviklingen av «Thief, men det er et utrolig ambisiøst og spennende prosjekt. Det er for tidlig til å avsløre noen spesifikke spilldetaljer, akkurat nå fokuserer vi på å rekruttere de aller beste talentene til å bli med teamet for å hjelpe oss med å lage, det vi tror blir, et av de mest spennende spillene på markedet, sa Stepane D’Astous i denne anledningen.

Les mer om «Thief» her.


EIDOS PÅ OFFENSIVEN

Publisheren Eidos ble nylig kjøpt opp av japanske Square Enix, som et ledd i deres nye strategi om å posisjonere seg bedre på det vestlige markedet.

Og det er tydelig at Eidos har fått ny giv til å satse etter oppkjøpet, for bare en uke siden avslørte nemlig Eidos-sjefen Ian Livingstone i et intervju med gamingindians.com at Tomb Raider vil få en kontroversiell oppfølger, samt at både Hitman-serien og «Kane & Lynch» får oppfølgere.

Les også: - Det neste «Tomb Raider» vil overraske.

Han fortalte også at det er muligens snakk om en TV-serie basert på det danskutviklede spillet «Mini Ninjas» og at Bruce Willis kanskje skal spille i filmen basert på «Kane & Lynch».

Eidos står også bak det meget lovende «Batman: Arkham Asylum», ventet senere i år.

Ingenting har ennå blitt sagt om planlagte plattfomer eller utgivelsesdato av «Thief 4».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3