Nå kommer «Might & Magic X Legacy»

Elleve år siden forrige spill.

22. mars 2013 10:42

(PressFire.no): Om én uke er det nøyaktig elleve år siden det niende spillet i «Might & Magic»-serien ble sluppet.

Nå børster Ubisoft endelig støvet av originalserien, og slipper det tiende spillet i «Might & Magic»-serien i løpet av 2013, ifølge en pressemelding. 

Hvileskjær

Bare året etter den foreløpig siste utgivelsen kom på markedet, måtte selskapet bak serien, The 3DO Company, legge inn årene. Serien ble deretter solgt til Ubisoft.

Siden Ubisoft sikret seg merkenavnet i 2003, har de stort sett konsentrert seg om «Heroes of Might & Magic», strategidelen av serien.

Unntaket er actionspillet «Dark Messiah of Might and Magic», som ble utviklet av «Dishonored»-studioet Arkane Studios.

Utgiverne slipper imidlertid ikke «Heroes»-serien fullstendig. Det nye spillet vil fortsette etter handlingen i «Might & Magic Heroes VI», og de to skal flettes sammen på et vis.

Old school

Ifølge pressemeldingen tar du i spillet kontrollen over fire eventyrere, og i kjent stil får du selv skreddersy dem fra et syskrin av raser, klasser og kjønn. De vikler seg inn i politiske intriger, men de løses for det meste ved å banke ulike monstre.

Videre vil spillet holde seg tro mot originalen i at det blir et førstepersons rollespill med et turbasert kampsystem.

Ubisoft legger ikke fingrene mellom i å kalle dette «old school», og lover en opplevelse som går helt tilbake til sjangerens gylne dager. Ikke ulikt indiespillet «Legend of Grimrock», som gjorde stor suksess i fjor.

Tidligere i år tok vi faktisk et dypdykk i «dungeon crawler»-sjangerens spede begynnelse, og gikk gjennom en tid da du måtte tegne kartet sjæl

«Might & Magic X Legacy» slippes til pc i 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3