Strategispillet hvor du kan fryse ihjel

«Company of Heroes 2» leker ikke Stalingrad.

25. juli 2012 11:35

(PressFire.no): «Company of Heroes» ble svært godt mottatt, blant annet på grunn av hvordan det behandlet realisme.

Fysikkmotoren var avansert for sjangeren, skade ble nøye kalkulert og terrenget hadde stor innvirkning på fremkommelighet.

Oppfølgeren ser ikke ut til å være noe dårligere. Ved hjelp av ColdTech-teknologien skal den virkelig simulere følelsen av å være i Stalingrad under andre verdenskrig.

Hvis man ikke tenner bål, skal soldatene for eksempel kunne fryse ihjel på få minutter, ifølge Eurogamer.

Fall gjennom isen

«Company of Heroes 2» er satt til slaget om Stalingrad fra 1942 til 1943, da sovjetiske styrker kjempet tilbake invaderende tyskere i ekstrem kulde. 

Utvikler Relic har tidligere forklart at dypsnø blir et viktig element i sanntidsstrategispillet, og nå er det klart at det blir veldig mye vær i det hele tatt.

- «Company of Heroes 2» handler i stor grad om autentisitet, og ingen spill basert på Østfronten er fullstendige uten ekstreme værforhold, skal spillprodusent Quinn Duffy ha uttalt ifølge nettstedet.

Erfaren utvikler

Det kommende storspillet kommer hele seks år etter det første spillet i serien, og utvikles fortsatt av veteranene i Relic Entertainment.

Siden 2006 har de først og fremst jobbet med «Warhammer 40, 000»-merkevaren, og snekret både kritikerroste strategispill som «Dawn of War II» og et anerkjent skytespill med «Space Marine».

De startet karrieren sin med sanntidsstrategispillet «Homeworld», som ble utgitt i 1999, en serie de i senere tid har gjenvunnet rettighetene til.

«Company of Heroes 2» skal utgis i løpet av neste år en gang, og Windows ser ut til å bli eneste plattform.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3