(PressFire.no): Sist uke ble det klart at Relic Entertainment pønsker på en oppfølger til «tidenes beste strategispill». Da røpet PC Gamer at «Company of Heroes 2» er under utvikling.

Siden den gang har utgiver THQ selv løftet sløret av storprosjektet. De har blant annet avslørt det første skjermbildet og at strategispillet kommer i starten av neste år, ifølge Gamespot.


Ny, avansert motor

Vi vet fra før at spillet er satt til østfronten under andre verdenskrig. Nå er det klart at vi får boltre oss i året 1941, når nazistene har igangsatt «Operasjon Barbarossa».

Med styring over den Røde Armé må de tyske styrkene drives tibake i det pressemeldingen kaller krigens blodigste konflikt.

Her var det som kjent kaldt, så dypsnøen og omgivelsene ellers skildres av den nye spillmotoren «Essence 3.0».

Den introduserer blant annet et nytt system for kalkulering av sikt, kalt «TrueSight». Det skal angivelig gi de ulike enhetene en mer realistisk synsradius.

 

Ess i ermet

«Company of Heroes» sentrerte først og fremst på detaljstyring av de ulike enhentene. Dette skal toeren blant annet følge opp med å introdusere kommandøregenskaper.

Dette ser ut til å være spesifikke triks som kan dras frem for å utligne oddsene i kampens hete. Litt som i «Command & Conquer: Generals», kanskje? Det får jo også en oppfølger neste år.

Det foreligger visst også planer om et omfattende flerspillersystem som lokker med både samarbeidsspilling og kniving med andre lenestolgeneraler. 

Spillets utgiver THQ har slitt med store økonomiske problemer den siste tiden og kvittet seg nylig med 240 ansatte. For deres del kan nok «Company of Heroes 2» bli svært viktig.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer