Nå kan du fri i «Team Fortress 2»

Med ring og hele greia - til en stiv pris!

15. februar 2012 12:09

(PressFire.no): Jajoa, Valentine’s Day var i går, men denne «Team Fortress 2»-gjenstanden er fortsatt tilgjengelig om du skulle ha lyst på den.

For hva er vel mer romantisk enn en runde blodig action? En måte du kan fri på midt oppi det, selvfølgelig!

For den nette sum av 100 dollar kan du gi en virtuell forlovelsesring til din kjære. Det er jo ikke en så ille pris for en diamantring, eller hva?

Om du klasker de drøyt 571 norske kronene i bordet må du så sende den til din utkårede. Denne får ringen så pent innpakket som en virtuell gjenstand kan bli, og etter å ha åpnet den må han eller hun svare enten ja eller nei på frieriet.

Om svaret er «riktig» får begge spillerne en ring hver som kan brukes i spillet.

Ringen er lagd av en spiller med det fantastiske kallenavnet «Virus.exe» (spillet støtter brukergenerert innhold), men utvikler Valve tok like greit det hele et steg videre i anledning den kommersielle smaskehøytiden som var.

For i tillegg til at lommeboka hulker og gråter vil samtlige «Team Fortress 2»-spillere, enten de er midt i spillet eller på innloggingsskjermen til det, få vite at du har gitt bort ringen og er gifteklar.

En pop-up-beskjed dukker opp som proklamerer kjærligheten mellom de to turtelduene, pluss en egenkomponert melding.

Den stive prisen til tross, det ser ut til at ganske mange har benyttet seg av sjansen til å sende humoristiske meldinger over nettverket – uten at det virker som om noen faktisk har giftet seg som følge av det enda.

Om du får tilbake pengene om din bedre halvdel svarer «nei» vites ikke.

Fridde gjennom «Portal 2»

Dette er ikke første gangen Valve kjører på med kjærlighet i spillene sine. De hjalp til med å utvikle en spesialdesignet mod til «Portal 2» da Gary Hudston ville fri til sin kjære Stephanie Harbeson.

Via spillet (i et testrom formet som en kirke) fridde Gary til Stephanie i august i fjor, som sa ja. 

Da øyeblikket kom, der GLaDOS overbrakte det store spørsmålet, brast hun i gråt. Da hun så over mot meg satt jeg på kne med ringen klar. Jeg gråt også, forteller Gary Hudston. 

Bryllupet står forresten denne måneden. Aww!

(Toppbilde: OrphicPixel, via Flickr)

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3