«The Secret World» har fått dato

- En dag vi jobber mot, sier Funcom.

8. februar 2012 11:33

(PressFire.no): På spillkonferansen Gamescom avduket norske Funcom i august at deres nye «The Secret World» sikter på lansering april måned. En nærmere dato ble ikke avslørt.

PressFire var i dag til stede på en pressekonferanse i Oslo der det kom fram at Funcom selv jobber mot 24. april som en intern ferdigstillelsesdato.

I en børsmelding, sendt ut i etterkant, bekrefter Funcom dette.

Presse fra hele verden er i dag hos Funcom for å prøvekjøre hittil ukjente deler av det nye massive onlinespillet, som er Funcoms satsing etter «Age of Conan» i 2008.

Myter og folkeeventyr er sanne

Før slippet i april vil spillet også gå gjennom en betatestingperiode, hvor det blir mulig for spillerne å prøvekjøre for at utviklerne skal kunne luke ut feil og problemer.

I «The Secret World» viser det seg at alle myter, legender og folkeeventyr faktisk er sanne – tenk «Trolljegeren» med hundretusenvis av spillere. 

På tampen av fjoråret fikk vi mulighet til å prøvespille, og vår mann lot seg begeistre.

- Spillet imponerte på mange punkt i løpet av seansen, men mest i forhold til den herlige settingen. Kombinasjonen av moderne elementer blandet med mørk fantasi var fortryllende – og mitt største håp er at hele spillet følger denne tonen, og ikke bare den korte introduksjonen vi fikk prøve, skrev han.

«The Secret World» slippes til pc i april.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3