Nå kan du stemme på fjorårets beste spill!

Du velger Gullstikka-vinnerne.

30. januar 2012 12:50

(PressFire.no): Juryen har gjort sitt, og arrangørene bak årets Gullstikka-prisutdeling har nå åpnet for publikums stemmer. Du bestemmer altså resten, og kan bruke stemmeretten fra i dag til den 13. februar.

I løpet av den perioden kan du stemme på dine favoritter fordelt på ulike sjangre. Etter den tid sitter man igjen med et knippe spill – der spillene med flest stemmer blir presentert på Gullstikka-utdelingen 1. mars.

Du kan også stemme på ditt favorittmedie, hvor PressFire er representert!

NB! Legg igjen dine stemmer nederst i denne saken.

Stem nå!

Juryen i år består av Jon Cato Lorentzen (Spill.no), Jarle Hrafn Grindhaug (PressFire.no), Mikael Harstad Groven (Gamer.no) og Thomas Marynowski (IT Avisen). Arrangør av spillprisdrysset er nok en gang Norsk spill- og multimedialeverandørforening (NSM).

Disse fire ringrevene i juryen har spilt en hel masse, kranglet litt og diskutert seg frem til de nominerte i hver klasse – krydret med noen bestselgere fra fjoråret.

De fire mest populære ender opp med å bli servert på selve utdelingen, og det spillet som fikk aller flest publikumsstemmer vinner. Så enkelt er det. Norske spilljournalister skal i tillegg kåre «kritikerfavoritten» fra 2011.

Velg din favoritt fra «rullegardinene» under, trykk deretter på «stem»-knappen ved siden av. Merk deg gjerne også at det kun kan stemmes én gang fra hver IP-adresse.

NB! Selve utdelingen skjer på Månefisken i Oslo den 1. mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3