Oppnå stjernestatus i «The Sims»

Ny tilleggspakke kan gjøre deg mer kjent enn Lady Gaga

6. desember 2011 17:23

(PressFire.no): Electronic Arts har nettopp lettet på sløret til en ny tilleggspakke til det populære «Sims 3» til PC og Mac.

«I Rampelyset» heter den, og gir deg som spiller muligheten til å kaste simmen din inn i fire nye jobber, alle oppe på en scene. Her gjelder det altså å ikke ha sceneskrekk.

De fire jobbene du kan velge er sanger, akrobat, tryllekunstner og DJ.

Det vil være mulig å designe og bygge sine egne lokaler å opptre i, og du kan også sende opptredenen din til venner (eller ha disse på besøk for å opptre).

I tillegg finner vi et nytt achievement-system og en bedre integrering mot Facebook, samt et helt nytt område kalt Starlight Shores (sannsynligvis noe annet på norsk – «Stjærnlys-strainnja», kanskje?).

Fra før har vi tolv andre tilleggs- og «stæsj»-pakker å boltre oss i til spillet. Serien er en av de mestselgende spillseriene noensinne, med over 140 millioner eksemplarer solgt, inkludert alle hovedspill og ekstrapakker.

Les mer: Vi snakket med en av gutta bak «Sims»-serien, Charles London, tidligere i år.

«The Sims 3: I Rampelyset» kommer til PC og Mac i mars neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3