«World of Warcraft: Mists of Pandaria» avduket

Asia-inspirert område og panda-rase på menyen.

21. oktober 2011 22:25

I forbindelse med «World of Warcraft»-utviklerens egen spillkonferanse, Blizzcon, har de avduket neste utvidelsespakke til det svært populære onlinespillet.

Pakken får navnet «Mists of Pandaria» og skal i hovedsak fokusere på konflikten mellom Alliance og Horde hvor den nye panda-rasen, Pandaren, spiller en stor rolle. Den kan nemlig være tilknyttet både Alliance og Horde.

Som om ikke det var nok, vil startområdet for panda-rasen være på skallet av en gigantisk skilpadde.

- Spillere har ønsket å se Pandaren i «World of Warcraft» helt siden lansering, og det gleder oss at vi endelig kan introdusere dem for Azeroth på ny, skal Blizzard-sjefen ha fortalt VG247.com.

Pandaren er opprinnelig en del av «Warcraft»-universet, men har ikke vært ordentlig introdusert i «World of Warcraft». Før nå.

I tillegg får spillet en ny munke-klasse, som selvfølgelig er topptrente i kampsport. Derfor har de heller ikke noen automatiske angrep. Det er kun Worgen og Goblins som ikke kan spille munker.

Det kommer selvfølgelig også nye områder, hvor de allerede har flagget The Wandering Isle, The Jade Forest, Valley of the Four Winds, Kun-Lai Summit, Townlong Steppes og Cale of Eternal Blossoms. Alle områdene tilhører ett nytt kontinent og skal man dømme ut i fra navnene og utseende på de nye områdene, er klart inspirert av asiatisk kultur.

Men utvidelsen åpner også for nye muligheter for kjæledyr, blant annet kommer det et kampsystem hvor du kan utfordre andre. Det kommer også et nytt system for å fange nye kjæledyr, hvor du kan bruke kjæledyret ditt for å bekjempe såkalte vanity pets. Vinner du vil du utvide kennelen din. Ikke veldig ulikt «Pokémon» dette her kanskje.

Nytt er også tidsbaserte dungeons, hvor det måles hvor fort gruppen din klarer å utføre den. Du blir belønnet med medaljer som er basert på ytelsen.

Forrige utvidelse til «World of Warcraft» het «Cataclysm» og ble sluppet i desember 2010. Du kan lese vår anmeldelse her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3