Snublet over mystiske ledetråder til «Half-Life 2: Episode Three»

Hva er egentlig en «weaponizer»?

20. september 2011 13:51

Det begynner å bli noen år siden vi fikk det siste kapittelet i «Half Life 2»-sagaen, til stor misnøye blant enkelte fans. I oktober passerer vi fire år siden Gordon Freeman knuste både det ene og det andre med kubein i «Half Life 2: Episode Two», og folk begynner så smått å ha lyst på mer.

Derfor går enkelte virkelig i dybden for å få bittesmå dråper av info om serien. Kanskje ikke så dypt som tyskeren Axel Gembe, som så famøst stakk av med kildekoden til «Half Life 2» i 2003, men det er utrolig hvor en kan finne ting om en leter grundig nok.

Nå har en vietnamesisk beta-tester av spillet «Dota 2» lekket klienten til spillet på nett, og da blir den selvfølgelig åpnet og studert med mikroskop. I koden finnes det hinting til en rekke ting om spillet, samt en del rester fra helt andre spill.

«Dota 2» spillmodusene er for eksempel avslørt i koden, en egen «Dota 2»-butikk skal visstnok komme og det ser ut som en egen «Newbie»-modus er inkludert.

Sjekk ut hele klient-dissekeringen her!

En mystisk adresselinje eller tre i koden åpner noen spørsmål om hva «Half Life 2: Episode Three» kan inneholde:

Hva er denne «weaponizer»-en? En slags maskin som lager våpen av materialer du samler inn, kanskje? Vil episoden inneholde en flammekaster og et is-skytende våpen?


Er vi klare for mer «Half Life»?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3