«Max Payne 3» får flerspiller

Nye detaljer om oppfølgeren.

4. april 2011 14:26

Etter at «Max Payne 3» ble utsatt på ubestemt tid i fjor sommer, har det vært stille. Men stillheten kan ikke vare evig - nå avsløres flere detaljer om den etterlengtede oppfølgeren.

Det er i det respekterte spillmagasinet Edge at Rockstar nå har valgt å løfte på sløret. En bruker har lekket hele artikkelen på nettet.

I denne saken avsløres det at historien starter med en kidnapping i Sao Paolo, Brasil, hvor Payne fremstår betydelig tjukkere enn vi har vært vant til å se ham før. Han har også dratt på seg et alkoholproblem siden sist.

Det fortelles i Edge-artikkelen at omgivelsene vil være ødeleggbare, men også at spillet får et dekningssystem. Spillmotoren som brukes skal være en oppgradert versjon av Rockstar-motoren Euphoria, som blant annet ble brukt til fjorårets «Red Dead Redemption».

Og selvfølgelig vil bullet time-aspektet, som er selve kjennetegnet til serien, være på plass også denne gang. Payne vil fylle et bullet time-meter etter hvert som fiendene faller for hans grep. Han skal også ha muligheten til å benytte seg av to våpen, slik vi kjenner fra før. Arsenalet hans skal kunne romme tre små våpen samtidig - men han kan bare bruke to av disse samtidig.

Spillet utvikles også av fire interne studioer, hvor London, Toronto, Vancouver og New England samarbeider. Artikkelen avslører også at serien for første gang vil få en flerspillermodus, uten at flere detaljer blir avslørt i denne omgang.

Rockstar slapp nylig også to nye skjermbilder fra spillet, som du kan se i vårt galleri her.

«Max Payne 3» utvikles til PC, Xbox 360 og PS3 og har ennå ikke fått noen slippdato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3