Stem frem Gullstikka-vinnerne

Hvilke spill likte du aller best i fjor?

14. mars 2011 12:55

Også i år skal norsk spillbransje feire de beste spillene fra i fjor. En fagjury har allerede gjort grovsorteringen – nå er det opp til deg å stemme på de beste kandidatene i hver kategori.

I årets Gullstikka-jury sitter Snorre Bryne (PressFire.no/Dagbladet), Jon Cato Lorentzen (Spill.no), Kristian Nymoen (Gamereactor), Rune Håkonsen (NRK), Mikael Harstad Groven (Gamer.no) og Tom Wilhelm Ødegård (Spaceworld Strømmen). Utdelingen arrangeres av den norske spillbransjeforeningen (NSM).

NB! Selve Gullstikka-utdelingen går av stabelen den 14. april.

Det skal i tillegg deles ut kritikerpris, mens du kan være med å påvirke utfallet i de øvrige kategoriene. Dessuten skal «Årets spillmedie» kåres.

Her er de ulike klassene til Gullstikka 2010-utdelingen:

«Årets actionspill», «Årets strategispill», «Årets nedlastbare spill», «Årets plattformspill», «Årets sportsspill», «Årets barnespill», «Årets racingspill», «Årets PC-spill», «Årets konsollspill», «Årets håndholdte spill», «Årets rolle/eventyrspill», «Årets åpen klasse» og sist men ikke minst; «Årets spill».

Vi er ikke mer ydmyke enn at vi håper du nevner PressFire i kategorien «Årets spillmedie» - om du synes vi gjør en god jobb!

Muligheten til å stemme på dine spillhøydepunkt fra året som gikk har du bare noen dager til. I løpet av neste uke begynner opptellingen av stemmer. Så velg, stem og vent på resultatet, som altså foreligger den 14. april.

Velg dine spillfavoritter fra 2010 og trykk deretter «stem»-knappen ved hver spillkategori:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3