Test flerspillerdelen av «Medal of Honor»

Betatesten er nå åpen for PC-eiere.

4. oktober 2010 14:09

EA annonserte for noen dager siden at man planla en ny, åpen betatest av «Medal of Honor» sin flerspillerdel. Dette ble kjent før helgens pressemelding tikket ut, med budskapet om at Taliban var luket vekk fra onlinedelen av krigsspillet.

Betaperioden strekker seg fra i dag (4. oktober) og til og med 7. oktober. PC-eiere som er nysgjerrige, kan finne klienten du trenger for å være med på onlinekampene her.

(PS: Du trenger i tillegg en EA Account, som er gratis å opprette).

To kart er med i denne betaen, som representerer ytterpunktene når det gjelder variasjon i klima, miljø og områdenes størrelse. Flere av kartene er nemlig tette, kompakte og innbyr til hektiske kamper som bølger mellom Taliban (nå døpt om til Opposing Force) og amerikanske styrker. Det ene kartet, Shahikot Mountains, inkluderer snø, is og litt boltreplass. Det ene laget må inn i et område der et helikopter har styrtet, på jakt etter overlevende og utstyrt, mens fienden kan bruke terrenget strategisk for å by på mest mulig motstand.

Det andre kartet heter Kunar Base, og byr på en annen flerspilleropplevelse enn Shahikot Mountains. Denne militærbasen på grensen mellom Pakistan og Afghanistan, blir angrepet. 

PressFire fikk en forsmak på «Medal of Honor» for noen uker siden, og testet både enspillerdelen og snakket med spillets sjefprodusent Greg Goodrich. Inntrykkene våre leser du her.

«Medal of Honor» lanseres 14. oktober til PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Trailer fra PC-betaen som varer denne uken, til og med 7. oktober:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3