«Portal 2» annonsert

Mystiske hint viste seg å være «Portal 2».

6. mars 2010 12:30

I den siste tiden har det kommet flere mystiske hint om en annonsering fra spillutvikleren Valve. Spekulasjonene har vært i taket, og Rock, Paper, Shotgun gjorde grundig research.

Og nå har både coveret på spillmagasinet Game Informer og Valve selv bekreftet at oppfølgeren til det fantastiske «Portal» er en realitet.

Valve slapp også nylig en oppdatering til PC-versjonen av «Portal» som forandret slutten på spillet, sannsynligvis for å passe bedre med oppfølgeren.

KOBLET MOT «HALF LIFE 2: Episode 3»?

I «Portal» spiller du en «prøvekanin» i en rekke gåtebaserte puslespill hvor et portalgevær spiller hovedrollen.

Med geværet kan du lage åpninger i vegger for å komme videre.

Kultspillet har en meget original historie som høstet svært mye god omtale hos spillkritikerne.

Både via den nye slutten som følge av den nedlastbare oppdateringen av spillet og coveret av Game Informer antydes det nå også at spillet vil ha handling utenfor laboratoriet, som var lukket i det første spillet.

Det spekuleres også i om «Portal 2» kanskje kan ha en kobling til det svært etterlengtede tredje kapitlet til «Halv Life 2» kalt «Half Life 2: Episode 3».

Kotaku mener også at Gamestop har avslørt at spillet får en egen unik flerspillerdel for to spillere som kan samarbeide. Flerspillerdelen får også en helt egen historie.

«Portal 2» har blitt bekreftet til PC og Xbox 360, mens en PS3-versjon ikke ser ut til være i utvikling. Ifølge annonseringen er det snakk om at spillet skal slippes rundt juletider.

Se den nye slutten i «Portal»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3