Premier League får egen «FIFA»-liga

Alle lag stiller med egne spillere, og finalene sendes på tv.

5. oktober 2018 11:51
Endelig får David Meyler spille i
Premier League igjen.

(PressFire.no): Electronic Arts teamer opp med selveste Premier League for en egen «FIFA»-serie ut året, det melder selskapet i en pressemelding.

Navnet er ePremier League, og består av de samme tjue lagene som i den ekte greia. Alle lagene stiller med egne «FIFA»-spillere.

Turneringen blir en del av det globale «EA Sports FIFA Global Series», og finalene vil bli sendt på Sky Sports og i Premier Leagues sosiale medier.

- Gjennom ePL vil dette partnerskapet ekspandere konkurransen ikke bare for spillerne, men også for de hundrevis av millionene som ser på Premier League-kamper, som nå kan støtte klubbene sine både på den virtuelle og ekte gressmatta.

Turneringen starter i januar neste år, og konkluderes med finaler i London 28. og 29. mars. Premiepotten er fortsatt ukjent.

Det skal nevnes at enkelte fotballfans ikke akkurat er fornøyde med utviklingen som mikser e-sport og tradisjonell sport. For to uker siden måtte en kamp i sveitsisk toppdivisjon stanses etter at publikum kastet spillkontrollere inn på banen, påtegnet «FUCK ESPORTS».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3