Valve la ut Twitch-konkurrent ved et uhell

Skal brukes til The International.

20. august 2018 11:47

(PressFire.no): Valve har åpenbart jobbet med en konkurrent til strømmegiganten Twitch og lanserte faktisk tjenesten ved et uhell, og nå trukket tilbake.

Tjenesten, som får tittelen Steam.tv, lå ut ved en feiltagelse og strømmet til og med kamper fra The International. Det skal ikke ha vært mulig å kringkaste sine egne videoer ennå.

Cnet.com var blant de som klarte å logge seg på, og beskriver tjenesten som langt mer avansert enn Steam sin egen kringkastings-nettside.

Når Cnet sin journalist logget inn fikk han tilgang til vennelista si og chat-systemet fra Steam, men med mer funksjonalitet – som å invitere til å se videoer sammen, mens man chatter. Det er også mulig å snakke sammen med mikrofon rett i nettleseren.

En Valve-representant har bekreftet overfor Cnet at tjenesten ble lansert ved et uhell og var kun ment for intern testing.

Målet skal imidlertid være å ha det klart for sluttspillet av The International – som starter i dag. Det kan derfor hende at en offisiell lansering er like om hjørnet.

Foto: Cnet

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3