Legger «Dishonored» på is

15. august 2018 13:21

(PressFIre.no): Det er i et intervju hos VG247.com at sjefsdesigner i Arkane Studios, Ricardo Bare, snakker om framtiden til studioet.

Han avslører ikke hva de nå jobber med om dagen, men det er i alle fall ikke et nytt «Dishonored»-spill.

- I kan ikke si at det er aldri kommer til å skje i framtiden, alt kan skje, men «Dishonored» hviler nå.

Det kommer etter at det andre spillet ikke solgte like godt som det første spillet, men det fikk i det minste en slags enkeltstående utvidelse kalt «Death of the Outsider».

Arcane Studios slapp i fjor også science fiction-spillet «Prey», som deler mange designfilosofiske likheter med «Dishonored»-serien og solgte dessverre heller ikke spesielt godt.

Videre mener han at det ikke er sikkert at de går samme vei i framtiden.

- De tingene som er viktigere for oss som et studio, er et sammenhengende dypt spillunivers hvor vi forteller historier gjennom omgivelsene, o gvi kommer alltid til å bygge områder som du føler at du er på besøk i – enten det er Dunwall eller Talos 1.

Arcane Studios har ikke kunngjort et nytt spill etter «Death of the Outsider» og grunnlegger og sjefen for studioet, Raphael Colantonio, gikk av i kjølvannet av «Prey».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3