Nytt håp for «Timesplitters» etter at svenske THQ Nordic kjøper serien

15. august 2018 09:47

(PressFire.no): Det finnes nok mange som har svært gode minner fra de tre «Timesplitters»-spillene fra Free Radical Design på tidlig 2000-tallet.

Etter det tredje spillet slo Free Radical ut vingene og lagde andre spill, noe som til slutt også ble en nedadgående spiral for studioet.

Marerittprosjektet «Haze» til PlayStation 3 ble nesten slutten på hele studioet, som til slutt ble reddet av Crytek og ble satt til å jobbe på «Homefront»-serien.

I ettertid har imidlertid Crytek solgt «Homefront» til Deep Silver – inkludert restene av Free Radical Design.

kunngjør THQ Nordic, som eier Deep Silver, at «Timesplitters»-serien gjenforenes med Free Radical Design – de har sikret seg rettighetene til både «Timesplitters»-serien og «Second Sight».

I pressemeldingen mener THQ Nordic at serien var ansett som en av de mest innflytelsesrike konsollspillene tidlig på 2000-tallet.

- De tre spillene hadde en stor og lidenskapelig fanbase på grunn av sin unike humor, stil og referanser til popkultur, mens det også oppmuntret til at spilleren kunne skreddersy sin egen personlige opplevelse.

Det er foreløpig uklart hva THQ Nordic vil med spillene, men selskapet har blitt kjent for å kjøpe gamle kjente merkevarer som samler støv for å enten pusse opp originalene eller å lage nye spill i serien.

Det er imidlertid kjent at Free Radical Design hadde startet jobben med et fjerde spill i «Timesplitters»-serien før de holdt på å bli slått konkurs.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3