(PressFire.no): En fan har jobbet med å gjenskape kultspillet «P.T.» - spillet som var en slags spillbar avsløringstrailer for spillet «Silent Hills» fra Hideo Kojima og den Oscar-vinnende regissøren Guillermo del Toro.

Men i kjølvannet havnet Kojima i krangel med Konami og jobber ikke lenger i spillstudioet, noe som også ble slutten for spillet.

«P.T.» er heller ikke mulig å få tak i lenger, og har derfor blitt ettertraktet som installasjon på PS4-maskiner.

Derfor har også den gryende spillskaperen som går under kallenavnet Qimsar tok på seg å gjenskape hele spillet på pc, og skal ha blitt ferdig.

Men nå har Konami fått stoppet remaken – det bekrefter Qimsar selv i et innlegg.

I et innlegget skriver han hvordan han fikk en telefonsamtale hvor han fikk beskjed om å måtte fjerne spillet fra nettsiden.

Likevel skal personen i andre enden av telefonen og Konami ha latt seg imponere av hva han hadde fått til, men at de på grunna v juridiske grunner måtte be ham om å fjerne spillet.

Videre skal Konami-representanten ha forklart at spillgiganten har et ønske om å lage «ordentlige spill» igjen, og at de vil tilby ham en lærlingplass i Konami.

Syttenåringen påpeker selv hvor uvanlig det er at så uerfarne personer får slike tilbud, men er åpenbart svært glad for tilbudet.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer