«Pokémon GO» får vennelister og bytting av pokémon

Kjempeoppdatering denne uka.

18. juni 2018 16:50

(PressFire.no): «Pokémon GO»-utvikler Niantic har lettet på sløret på en stor oppdatering som skal komme til monster-appen.

I en bloggpost forteller de at vennelister og bytting av pokémoner blir lagt til i spillet om ikke lenge.

Ved å utveksle en vennekode med de du kjenner vil du kunne legge de til i en liste, for så å kunne sende de gjenstander og innløse bonuser.

Men mest spennende er nok at du også får mulighet til å bytte lommemonstre med vennene dine.

Restriksjoner

Noen restriksjoner er lagt til på disse byttene:

Alle IV-statsene til pokémonene blir trillet på nytt når du bytter de vekk. Du vil altså ikke kunne bytte til deg en «perfekt» pokémon – fordi den sannsynligvis ikke vil ha den samme statsen som tidligere.

Dette betyr også at gråsonemarkeder for kjøpt og salg av pokémon blir vingeklippet før de starter, siden de ikke kan garantere for hvor bra en pokémon er.

Du vil også bare kunne bytte én spesiell pokémon per dag. Dette inkluderer shinies og legendary-pokémon.

Til slutt vil det også koste stardust å utføre en byttehandel. Dette er en kost som går ned etter hvert som ditt «venne-nivå» går opp med de andre spillerne (nivået går opp om du gir vekk ting eller raider sammen).

Gaver

I tillegg til det vennelister og bytting kommer det også noe nytt på alle pokéstops og gyms.

Når du spinner disse er det en liten sjanse for at de dropper en gave. Denne kan kun åpnes av personen du gir den bort til – og inneholder både litt ekstra stæsj og et postkort som viser hvor gaven kom fra.

Det er også en liten sjanse for at den inneholder et spesielt egg som klekker en såkalt «Alolan»-utgave av Kanto-pokémon.

Dette er de spesielle versjonene som var med i «Pokémon Sun» og «Pokémon Moon».

Hele denne oppdateringen skal komme i løpet av uka.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3