Bildeanalysen blant flere
emulatorer viste juks.

(PressFire.no): I forrige uke ble det klart at «Donkey Kong»-mester og «The King of Kong»-stjerna Billy Mitchell fratas alle rekorder og bannlyses fra fremtidige konkurranser i spillet.

Det ble klart etter at bevisene begynte å rulle inn for at han hadde benyttet seg av en emulator for å sette rekordene, istedet for å spille på et autentisk arkadekabinett.

Mitchell skal ha satt en rekke rekorder slik, inkludert den første poengsummen over én million. Dermed ble han historisk, og havnet i Guinness’ Rekordbok.

 

Forsvarer seg

Nå har han svart på tiltale, og lover å komme med beviser som skal renvaske han.

- Jeg har blitt spurt om å adressere tingene som har vært i media, sier han i en video postet på YouTube.

Der sier han at han har startet en skikkelig etterforskning som går 35 år bakover i tid, for å skulle vise at han har hatt rett.

- Dette på en profesjonell måte, ikke på en sånn sjokkmentalitet som er designet for å få leserklikk. Vi skal vi se at alt som har blitt gjort, ble gjort på en profesjonell måte.

 

Egen etterforskning

- I henhold til reglene, i henhold til rekordbøkene, integriteten som var bygd opp (da). Ikke av 2014-regimet, som ønsker å gå 35 år bakover i tid.

Han sier videre at han skulle ønske han hadde alt for hånden nå, men at det kommer til å ta tid. Vitner, dokumenter og «alt annet» skal bli gjort tilgjengelig, og alt skal være gjennomsiktig, lover han.

- Vi har holdt på med dette siden 1982, og det slutter ikke med dette, avslutter han.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer