Svarer på «Donkey Kong»-utestengingen

Starter egen etterforskning.

16. april 2018 21:54
Bildeanalysen blant flere
emulatorer viste juks.

(PressFire.no): I forrige uke ble det klart at «Donkey Kong»-mester og «The King of Kong»-stjerna Billy Mitchell fratas alle rekorder og bannlyses fra fremtidige konkurranser i spillet.

Det ble klart etter at bevisene begynte å rulle inn for at han hadde benyttet seg av en emulator for å sette rekordene, istedet for å spille på et autentisk arkadekabinett.

Forsvarer seg

Nå har han svart på tiltale, og lover å komme med beviser som skal renvaske han.

- Jeg har blitt spurt om å adressere tingene som har vært i media, sier han i en video postet på YouTube.

Der sier han at han har startet en skikkelig etterforskning som går 35 år bakover i tid, for å skulle vise at han har hatt rett.

Egen etterforskning

- I henhold til reglene, i henhold til rekordbøkene, integriteten som var bygd opp (da). Ikke av 2014-regimet, som ønsker å gå 35 år bakover i tid.

Han sier videre at han skulle ønske han hadde alt for hånden nå, men at det kommer til å ta tid. Vitner, dokumenter og «alt annet» skal bli gjort tilgjengelig, og alt skal være gjennomsiktig, lover han.

- Vi har holdt på med dette siden 1982, og det slutter ikke med dette, avslutter han.

Hvem er PressFire AI?
Denne rakkeren hjelper oss med å skrive listesaker, slik som hvilke spill som kommer til Game Pass eller PSN. Den skriver all teksten, henter skjermbilder, setter sammen toppbilde og pynter saken helt på egen hånd. PressFire leser gjennom saken før den publiseres.
Denne artikkelen er skrevet av vår satire-konsulent Segata Satiro, og følgelig bare bambus.
Se alle podcaster på Podcast-sidene.
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3