«Modern Warfare 2» får remaster, melder flere nettsider

Men visstnok ingen flerspillermodus.

22. mars 2018 20:55

(PressFire.no): Det var mange som koste seg godt da «Modern Warfare» ble relansert (inkludert undertegnede) – spillet ble jo en slags klassiker nesten med én gang det kom ut, og startet hele den nye versjonen av «CoD»-imperiet vi har i dag.

Nå kommer den oppussede versjonen av «Call of Duty: Modern Warfare 2» også, skal vi tro kildene til to uavhengige nettsider.

Både Eurogamer og CarlieINTEL mener å ha kilder som sier at spillet får en remaster, men at det ikke er Raven Software som står bak denne – slik det var med «Modern Warfare»-remasteren i fjor.

De mener også, igjen uavhengig av hverandre, at remaken ikke får med seg flerspillerdelen. Altså vil det kun være enkeltspiller-/historiedelen som er med. Dette kan synes å være et merkelig valg, ettersom dette var en svært populær del av spillet.

Men det henger på greip med den ryktede prisen til spillet, som skal være på 20 euro – omtrent halvparten av fjorårets remake. Spillet skal ha en planlagt utgivelse 30. april.

Det skal også nevnes at «Modern Warfare 2»-remaken også dukket opp på den italienske utgaven av Amazon i forrige uke.

At det kommer en «Modern Warfare 2»-remake er ikke akkurat en utrolig gjetning å komme med, men inntil det hele er bekreftet er det bare å lasse på med natriumklorid til sola står opp.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3