«The Evil Within 2» har fått førstepersonsmodus

Utviklerne likte at folk snokte i koden.

15. februar 2018 12:09
Eww.

(PressFire.no): I oktober i fjor fant kløktige kodesnokere en hemmelig modus i «The Evil Within 2» til pc. Ved å skrive inn en enkel instruks i kommandolinjen kunne du tvinge spillet inn i førstepersons synsvinkel.

Nå har utvikler Tango Gameworks rett og slett gjort det hele offisielt – går du inn i innstillingsmenyene til spillet kan du nå enkelt skru av og på modusen.

I tillegg har de lagt det til konsollversjonene - altså både PS4 og Xbox One.

Det viser seg at utviklerne opprinnelig hadde lagt til førstepersonsmodusen bare for å teste litt hvordan det funket, men da de så at spillerne selv hadde greid å skru den på igjen, bestemte de seg for å se på saken på nytt.

- Vi liker å se på det som en «high-level hack», så vi vil ikke at folk skal begynne å sammenligne spillet med «Doom» eller noe sånt, sier produsent Shinsaku Ohara.

- Det er noen scener i spillet som ikke funker helt i førsteperson, så det hopper litt frem og tilbake mellom modusene, men vi har sørget for at spillet er en fornøyelig opplevelse, så vi håper folk kommer til å like å spille slik.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3