- Spillet alle «Metroid»-fans må sjekke ut!

«Iconoclasts» og mye mer i ukas Rad Crew podcast!

8. februar 2018 12:49

(PressFire.no): Hæ, har vi virkelig ikke hatt tid til å snakke om «Iconoclasts» ennå? Det gjør vi noe med i denne episoden av Rad Crew! Vi snakker om det sjarmerende svenske plattformspillet som er nært beslekta med spill som «Metroid».

Men ikke nok med det, det er faktisk skandinaviske dager her i Rad Crew. For vi er jo nødt til å snakke om erkenorske «Fishing: Barents Sea» som har vist seg å være et herlig og meditativt spill der du bare kan glemme alt stresset i hverdagen og begi deg ut på havet med håp om den store fangsten.

Snakk om å drepe kjemper: Samtlige i studio har også spilt «Monster Hunter World» og vi spør oss selv om dette kanskje kan være gjennombruddet for serien her i vesten?

Vi er ikke ferdig med «Monster Hunter» heller, og blir etter alt å dømme neppe ferdig med det første. I helgens tokt drepte vi T-Rex-monsteret Anjanath, og vi forteller om det i ukas episode.

90-talls-strategispillet «X-Com: Terror from the Deep» er også tema i ukens Topp 5-liste, der vi snakker om spill som i stor grad eller i helhet foregår under vann. Det stemmer, det er spill som foregår i Davy Jones' locker! 

Til slutt spurte vi lytterne våre om deres favoritt antikrigsspill, det vil si spill som tar et tydelig antikrigsstandpunkt. Det kom noen bra tips der! 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3