«PUBG»: - Vi har oppdaget et nytt juksemønster

Kaster alle ut.

19. januar 2018 13:38

(PressFire.no): Det er i et nytt innlegg fra utviklerne Bluehole at de forteller om hvordan de har analysert datalogger og funnet nye juksemønster.

- Gjennom denne testen har vi klart å identifisere 100 000 tilfeller av et nytt mønster som stammer fra juks, heter det i innlegget.

Tråler datalogger

Dette mener de også er et godt eksempel på hvordan de tilnærmer seg juks utenom de normale antijukssystemene de har på plass.

- Vi kommer til å fortsette å sjekke datalogger på denne måten, selv om det betyr at anti-cheat-teamet må filtrere gjennom hundre milliarder av datalogger manuelt.

- I tillegg sjekker vi mulighetene for å ta inn en ny løsning for å spore og utestenge flere juksere og har styrket sikkerhetssystemene, heter det.

Tester nye blå sirkler

Samtidig bruker de anledningen til å fortelle om at de nå vil balansere de blå sirklene, og at det ruller ut endringer på testserverne.

Ventetiden på de blå sonene fra midten av spillet til slutten vil bli kortere, samtidig vil sirklene i samme periode bevege seg saktere.

I tillegg gjør den siste sirkelen nå litt mer skade.

De nye sirklene kommer til å bli testet over flere dager, og flere justeringer kan komme basert på data og tilbakemeldinger.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3