Se «Star Wars»-romskytespillet det aldri ble noe av

Ble pitchet for EA.

2. januar 2018 09:19

(PressFire.no): En video har dukket opp på YouTube som viser det som er en pitch gjort til EA for et helt nytt romskytespill satt i «Star Wars»-universet.

Det er «Rebel Galaxy»-utviklerne Double Damage som står bak videoen, som viser gameplay ikke ulikt de fantastiske «X-Wing» og «Rogue Squadron»-spillene.

Innholdet i pitchen ble satt sammen over en periode på tre uker, og pitchen bruker elementer fra «Rebel Galaxy».

Til Kotaku sier Double Damage-sjef Travis Baldree at pitchen ble lagd i 2016, og at teamet strengt tatt ikke hadde noen særlige forhåpninger til at spillet skulle bli satt i produksjon.

- Det var en long shot. Vi hadde nesten ikke noe håp om at det skulle bli vurdert seriøst. Vi gjorde det vel mest for vår egen del, enn sjansen for at det skulle få tommelen opp.

Planen var at spillet skulle bygge videre på «X-Wing»-spillene, men gjøre de langt mer moderne. Spillet skulle ha en historiedel, og muligheten til å hoppe mellom forskjellige skipstyper midt i oppdragene.

- EA var veldig snille og hørte på oss, men det ble aldri noe av det hele, så vi gikk videre.

OH WELL.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3