Kunngjør nytt «Tomb Raider»

7. desember 2017 20:11

(PressFire.no): Det er på en noe annerledes måte at spillgiganten Square Enix nå kunngjør et nytt spill i «Tomb Raider»-serien.

Det er med et bilde på Twitter de skriver at det kommer et nytt spill si serien, og at de vet at fans ikke vil ha langt mellomrom mellom annonsering til lansering.

Videre skriver de at «reisen» begynner i 2018.

«Rise of the Tomb Raider» ble først sluppet til Xbox One i 2015 på grunn av en eksklusivitetsavtale med Microsoft, men ble i ettertid også sluppet til både Windows og PlayStation 4.

Spillet fikk også tre utvidelser kalt «Baba Yaga: The Temple of the Witch», «Cold Darkness Awakened» og «Blood Ties and Lara’s Nightmare».

Det er usikkert om det er Crystal Dynamics som utvikler det nye spillet – studioet skal være i gang med spill i «The Avengers»-universet.

I tillegg er det verd å nevne at «Tomb Raider»-filmen, som regisseres av norske Roar Uthaug, har premiere 11. juni 2018.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3