(PressFire.no): Det var i forrige uke at Aaron Ruthledge (40) hos «League of Legends»-studioet fikk kjenne på konsekvensene av krangling på Internett.

I en krangel om den kontroversielle strømmepersonligheten Tyler1 kritserte Ruthlegde ham ved å ønske ham død.

- Helt ærlig, det er fint om han dør av en kokainoverdose eller testikkelkreft på grunn av alle steroidene han tar. Da blir vi helt gucci, skreiv han innlogget med offisiell Riot-konto.

Det gikk ikke upåaktet hen – kort tid etter kom det fram at han hadde fått fyken i spillgiganten, som for øvrig ikke har kommentert oppsigelsen.

 

- Full respekt for avgjørelsen

I et åpenhjertig intervju med Rolling Stone sin spillavdeling, Glixl, innrømmer han nå at han har full forståelse for at han fikk sparken.

- Jeg har full respekt for avgjørelsen om å kutte meg og jeg ville nok har gjort det samme om det var en av de som rapporterte til meg, sier han og fortsetter.

- Riot har veldig sterke verdier om hvordan de tenker og snakker til spillerne, og var dum som kastet det ut vinduet den natta.

 

Får hjelp mot drikking

Videre forteller han at skjebnekvelden hadde vært fylt med noen heller dårlige runder i spill med venner og alkohol.

Nå skal han angivelig sjekke seg selv inn på et behandlingssenter for å finne ut hvordan drikkingen ledet til hendelsen.

- Jeg har innsett at med alkohol i blodet var jeg arrogant og upassende. Den positive siden av det er at jeg har innsett at jeg trenger å få hjelp mot drikkingen.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer