«Playerunknown’s Battlegrounds»-utviklerne i samtaler med Sony

2. oktober 2017 13:20

(PressFire.no): Det er i et intervju med Bloomberg at utvikleren av årets spillkomet «Playerunknown’s Battlegrounds» bekrefter at de snakker med alle de store konsollprodusentene.

Det er sjefen selv, Kim Chang-han, som bekrefter at de er i dialog for å ta spillet til et enda bredere publikum.

Microsoft kunne i sommer fortelle at de har sikra seg spillet til Xbox One i en tidseksklusiv avtale for konsoll, og hjelper faktisk Bluehole Inc med å få spillet til å kjøre på konsollen innen året tar slutt. Unektelig et ess i ermet når de også lanserer en ny Xbox-konsoll i november.

Chang kan imidlertid fortelle til Bloomberg at Sony sin PlayStation-konsoll står i køen etter Xbox One-lanseringen. Uten å utdype hvor lang ventetiden kan bli.

Spillet slår for tiden nye rekorder hele tiden og har nå solgt 13 millioner eksemplarer før det i det hele tatt er offisielt sluppet. Det er nemlig kun tilgjengelig via såkalt early access, og sikter på å være klar for offisiell lansering mot slutten av året.

Det tårner for tiden også på tronen over det klart mest populære spillet på Steam.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3